steak

Fijn

Gerijpt vlees

Franse Charolais, Spaanse Rubia Galicia, Spaanse Wagyu, Zwitserse Simmenthal, Ierse Hereford, Ierse Angus, Australish ribstuk

Barbecue

Een greep uit ons assortiment
null
  • Côte à l’os
  • Rundslende “entrecôte”
  • Steak met Argentijnse kruiden
  • Hamburgers
  • Gemarineerde rundsbrochetten
  • Gemarineerde spare-ribs
  • Gemarineerd spek
  • Zwitserse worstjes
  • Luikse worsten
  • Poolse barbecueworstjes
  • Mergueze
  • Chipolata
  • Kleurenworstje (10 verschillende soorten op een stokje)
  • Kalkoenworstje
  • Kippenbouten natuur
  • Gemarineerde kippenbouten
  • Mini-brochettes kalkoen-curry
  • Toscaanse kipbrochetten
  • Gemengde brochetten
  • Rundsbrochetten met ajuin
  • Lamskoteletten
  • Gemarineerde lamskoteletten
  • Souflaki
  • Gerijpt rundsvlees

Vers vlees

Opgevulde kalkoenfilet

Verschillende vullingen naargelang het seizoen:

december, januari en februari:
  • witloof / kastanjevulling
maart en april:
  • wortel / lente-ui vulling
april en mei:
  • aspergevulling
juni, augustus, september, oktober en november:
  • mozarella met gedroogde tomaten

Heerlijk

Nieuw
  • Gevuld varkenshaasje met kruidenkaas
  • polpettone kalkoen met spinazie en mozarella
  • pecorino’s , bocconcini’s met parmezan
  • herfsthaasje met cambozola en peren
dewaele_logo_1round_gold

Boechtstraat 16, 1860 Meise

Di-Vrij: 08.00 u – 18.30 u

Zat: 08.00 u – 17.00 u

Zon: 08.00 u – 12.30 u

Contacteer ons:

tel: +02/269 24 08

fax: +02/269 24 01

2017 Dewaele slagerij. All Rights Reserved.